donderdag 5 juni 2014

MiniTuinders: The Movie

Vorige week is er door vpro.nl een filmpje gemaakt over onze balkonmoestuin als onderdeel van het (erg leuke!) tv-programma Maartens Moestuin

 

We hebben ze rondgeleid door onze serre en balkon, en verteld over tomatenplanten die tot het plafond groeien en over hoe we compost maken. Hieronder is het filmpje te zien:


9 opmerkingen:

 1. Bij mij doet de film het niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ..Zelfs niet op vpro.nl.. Kan de film dus niet zien. Maar wil het wel heel graag! Staat hij niet op youtube?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik heet gewoon Marijn hoor.. Deed anoniem omdat dat makkelijk was.. Maar ik krijg graag antwoord op mijn vorige berichten.. Groet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marijn,

   Vreemd dat hij het niet doet. Bij mij wel. Op YouTube staat ie niet.
   Ik denk dat het komt omdat je geen Flash Player hebt (zie: http://www.adobe.com/software/flash/about/), die zou je kunnen downloaden en dat doet hij het waarschijnlijk wel.
   Anders misschien nog via deze link proberen: http://www.npo.nl/extra-filmpjes-bij-maartens-moestuin/02-06-2014/WO_VPRO_544500

   Groeten!

   Verwijderen
 4. Hoi!
  Ben ik weer.. Ik had op mijn mobiel geprobeerd te kijken, en toen deed ie het niet. Maar nu zit ik op mijn laptop, en doet ie het gewoon! Ik vind het filmpje super leuk! Ik volg jullie al een tijdje. Sinds vorig jaar al. En vind het helemaal geweldig! Jullie vertellen heel leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, wat leuk om te horen!

   Verwijderen
  2. Graag gedaan!
   Ik heb ook een blog. Sinds vorig jaar al, maar ik deed er niet zo veel mee. Nu doe ik dat wel en hoop zo verder te gaan. Oude berichten heb ik verwijderd en 1 nieuw bericht heb ik neergezet.

   Verwijderen
 5. super leuke blog. Mooie foto's ook. Ik wil ook graag een paar tomatenplanten of een paar kruiden planten of zoiets. daarom ben ik eigenlijk een beetje op zoek naar leuke ideetjes voor op mijn balkon. bedankt voor de tips en info.

  BeantwoordenVerwijderen